Actuele Grands Prix

Sluiten

Naar WK Kalender

Al 25 jaar hét racemagazine van Nederland

Dark mode Light mode
Losse edities Abonneren

Winacties

Formule1.nl heeft regelmatig winacties waarbij je kans maakt op bijzondere prijzen.

Maak kans op de hernieuwde uitgave van “Verhalen uit de Pits” van Jack Plooij. 

In dit boek vertelt Jack Plooij over zijn leven en werk in de racerij. Van de eerste jaren met Michael Schumacher en Jos Verstappen tot de huidige successen van Max Verstappen en Charles Leclerc, en de opkomst van Mick Schumacher. Ook blikt hij terug op de tijd dat hij als vader langs de Europese kartbanen stond, waar hij van dichtbij meemaakte hoe Jos Verstappen volledig toegewijd werkte aan de ontwikkeling van zoon Max. Aan de hand van zijn eigen verhalen en gesprekken met internationale collega’s zoals Ted Kravitz, Kai Ebel en Lee McKenzie biedt hij zo een unieke kijk achter de schermen van de Formule 1.

Aan deze nieuwe editie van Verhalen uit de pits zijn nieuwe verhalen toegevoegd over de geschiedenis van het circuit in Zandvoort, over de vanwege het coronavirus afgelaste Grand Prix in Australië, over Jacks hartoperatie eind 2019 en over het overlijden van zijn vader.

Meedoen? Vul het forumulier hieronder in en beantwoord de vraag: “Wie zijn de voornamen van de twee cameramannen van Jack & Olav?”


 

 


Paddockpraat – De podcast van Formule1.nl