Williams-bestuursvoorzitter Adam Parr gaat weg bij het team. Dat maakte het team vanochtend bekend.

 

De taken van Parr worden overgenomen door Nick Rose. Hij is geen onbekende van het team. Momenteel is hij de directeur van Williams Grand Prix Holdings, het bedrijf waar het Formule 1-team van Williams onder valt.

 

Teambaas Frank Williams is bij het vertrek van Parr lovend over zijn compagnon: “In de jaren dat hij voor ons werkte heeft hij goed werk geleverd en zelfs mijn verwachtingen overtroffen. Zo speelde hij een belangrijke rol in technische beslissingen die nu tot de recente successen hebben geleid’, aldus Williams zelf.

 

Adam Parr verlaat het team op zoek naar een betere balans tussen werk en familie. “Wij wensen hem en zijn familie dan ook het allerbeste toe”, besluit Williams.

 

Parr uitte zelf ook nog enkele woorden van dank richting het team: “Williams is een prachtig team en ik ben er trots op dat ik daar deel van uit heb mogen maken. Het zijn uitdagende jaren geweest, maar het was het meer dan waard. Williams is nu een goede weg ingeslagen en ik wens iedereen dan ook een mooie toekomst toe.”