Een dag na de bevestiging dat Christijan Albers naar Monaco aan de Maas komt, is tevens bekend geworden dat de Chinese Nederlander Ho-Pin Tung naar het evenement in Rotterdam komt. Tung testte in december 2003 al eens in een Williams FW23 en zal nu in een bolide van hetzelfde team acte de présence geven.
Gisteren werd tevens bekend dat het zeker is dat Christijan Albers een demonstratie zal verzorgen in Rotterdam op 7 augustus. Het wordt voor de Nederlander zijn tweede optreden op de openbare weg, eind januari mocht hij enkele honderden meters door het centrum van Amsterdam rijden voorafgaand aan een launchparty voor zijn sponsoren.

,,Ik heb veel fans in Nederland, waarvan het voor velen moeilijk is om me bij een Grand Prix te steunen. Daarom kom ik zelf naar hen toe, het is voor mij een geweldige manier om iets terug te doen voor de fans die me de afgelopen maanden hebben gesteund."

De Minardi-coureur is van plan om er een onvergetelijke dag van te maken. ,,Ik zal het team vragen om zoveel mogelijk banden mee te nemen, want ik ben van plan heel wat rubber neer te leggen op de straten van Rotterdam."

Naast Tung en Albers komt er nog een derde Nederlander in actie; Nicky Pastorelli. Hij zal in een oude bolide van het Lotus-team stappen. Daarnaast is het vrijwel zeker dat Nelson Piquet junior net als op het Goodwood Festival of Speed in een bolide van zijn vader zal rijden.

KVN