Arden verschijnt dit jaar in de nieuwe GP2 aan de start met Heikki Kovalainen en Nicolas Lapierre. Niet met Robert Doornbos. Eén ding is zeker: de op een stoeltje bij Jordan azende Robert Doornbos rijdt dit jaar in ieder geval géén races in de GP2 met Arden International. Heikki Kovalainen (Fin, en kampioen in de Nissan World Series) en de Fransman Nicolas Lapierre vormen de rijdersbezetting van het team dat de afgelopen jaren de Formule 3000 zo nadrukkelijk domineerde.

,,Deze combinatie is net zo sterk als die van de afgelopen jaren’’, meent teambaas Christian Horner, dit jaar tevens (en vooral) actief als baas bij Red Bull Racing in de Formule 1. ,,We hebben nu een mooie mix van jeugd en ervaring met Heikki en Nicolas. We zijn al jaren achter Heikki aangeweest en Nicolas heeft zich, van alle jonge talenten die we op het oog hadden, als beste ontwikkeld. Ik denk dat we een goed jaar tegemoet gaan.’’

De (evenals Kovalainen) door Renault gesteunde Lapierre was afgelopen seizoen nog teamgenoot van Giedo van der Garde bij team Signature in de Euroseries Formule 3.