Claire Williams is de nieuwe adjunct-teambaas van het Williams Formule 1-team. De dochter van oprichter Frank zou eigenlijk al vanaf het begin van het seizoen aan haar nieuwe baan beginnen. Door het overlijden van vrouw en moeder Ginny Williams heeft het team besloten de mededeling op te schorten.

“Ze heeft het afgelopen decennium ontzettend hard voor het team gewerkt”, vertelt Frank Williams. Ze heeft veel kennis over de sport en ze gaat altijd gepassioneerd te werk. Ze heeft zichzelf meerdere malen bewezen en is een waardevolle aanvulling voor het team. Met haar als teambaas weet ik dat het team in de toekomst in veilige handen is.”

Claire Williams zegt zelf klaar te zijn voor de nieuwe uitdaging die haar te wachten staat. “Ik ben opgegroeid in de sport en heb alles al gezien. Ik weet waar het mis kan gaan en ik heb grote namen aan het werk gezien. We hebben een gemotiveerd team dat elke dag klaar staat om de auto te verbeteren. We willen terug naar de top en dat is een mooie uitdaging voor mij.”