David Coulthard heeft zijn contractverlenging met Red Bull niet zomaar verkozen boven een aanbod van BAR. De Schot verwacht namelijk erg veel van het 2006-seizoen. Het team krijgt volgend seizoen Ferrari-motoren en daarmee hoopt de renstal een grote stap voorwaarts te maken.


Onder leiding van teambaas Christian Horner heeft het team dit seizoen al voor de nodige verrassingen gezorgd. Onder de naam van Jaguar is het team nog nooit zo succesvol geweest. ’DC’ werd door het team aangetrokken om zo de nodige ervaring in huis te halen. Hij stelde niet teleur en vanaf het eerste moment werd duidelijk dat Red Bull graag met hem verder wilde.

,,We doen nog steeds wat we kunnen om succesvol te worden met deze auto. Volgend seizoen willen we er echt staan. Momenteel zijn we bezig om een goede fundering te leggen voor de RB2. De windtunnel is goed en de structuur wordt steeds beter. Er kan geïnvesteerd worden in de toekomst, het voorbestaan van het team is totaal niet in gevaar", kijkt Coulthard alvast vooruit naar 2006.