Robert Doornbos bestuurt tijdens de Grand Prix van Amerika weer de derde Jordan. De Nederlander stond twee vrijdagen (Grand Prix’ van Europa en Canada) aan de kant, maar mag in Indianapolis zijn talenten weer etaleren.
 


,,Ik verheug me er erg op’’, laat Doornbos weten in de officiële voorbeschouwing van Team Jordan op de Grand Prix van Amerika, komend weekend. ,,Na twee vrijdagen niet gereden te hebben is het erg mooi om weer te kunnen rijden. En zeker op dit mooie circuit. Ik heb naar de 500 Mijl van Indianapolis gekeken en het lijkt me fantastisch om vol door het stuk van de oval te gaan. Ik hoop dat we iets mooi kunnen neerzetten.’’

In de Grand Prix van Europa nam Franck Montagny ’eenmalig’ het stuur over van de Rotterdammer. De Fransman gebruikte daar echter meer setjes banden dan was toegestaan, waardoor Jordan in Canada voor straf geen derde auto mocht inzetten. De kans is overigens aanwezig dat Montagny ook tijdens de Grand Prix van Frankrijk in actie komt: als vrijdagtestcoureur, of mogelijk zelfs als vervanger van Monteiro of Karthikeyan.