Eddie Irvine wordt genoemd als mogelijke nieuwe baas van Jordan. Midland-eigenaar Alex Shnaider zou bij nader inzien zijn aankoop van het team afgelopen winter betreuren, en het snel door willen verkopen.
 


Irvine is dit weekend in Monaco, en volgens bronnen in de paddock is hij zaakwaarnemer voor een rijke vriend, die in Amerika zaken doet en belangen heeft in Russische banken en wodka. Irvine was recent, in het gezelschap van deze niet bij name genoemde zakenman, ook al in Imola en Barcelona, en bracht veel tijd door in het motorhome van Jordan. Daarbij zaten ze aan tafel met Ian Phillips, nog altijd commercieel manager bij de door Midland overgenomen renstal.

Irvine heeft een nauwe band met Jordan. Hij reed voor Eddie Jordan in de Formule 3000 (in 1990) en reed vervolgens van 1993 tot en met 1995 Grand Prix’ voor het team, voordat hij de overstap naar Ferrari maakte.

Shnaider zou, aldus bronnen in de paddock, serieus spijt hebben van zijn overname van Jordan – afgelopen winter – en de boel rap willen doorverkopen.