Antonio Felix da Costa en Sébastien Buemi zijn ook volgend jaar het testduo bij Red Bull. Buemi vervult die functie al sinds 2012, terwijl Felix da Costa afgelopen jaar al twee keer aan een testrol bij het team mocht ruiken.

“Het is geweldig om dit bekend te maken”, meldde teambaas Christian Horner. “Volgend jaar zijn er veel veranderingen in de Formule 1 en daarmee mag er weer meer getest worden tijdens het seizoen. Dat we daarbij gebruik kunnen maken van twee van zulke kwaliteitscoureurs is een groot voordeel voor het team.”

Verder zegt Horner over de rijders individueel: “Met Sébastien hebben we een grote hoeveelheid kennis aan boord. Hij is een coureur met meer dan genoeg Grand Prix-ervaring en dat zal van onschatbare waard zijn. Antonio, aan de andere kant, is een opkomend talent met wie we al een goede relatie hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Ik ben er zeker van dat zijn bijdrage net zo belangrijk zal zijn als die van Sébastien.”

Ondanks de blijdschap bij Horner met deze keuze zal Felix da Costa daar misschien anders over denken. De Portugees was namelijk een kanshebber voor een stoeltje bij Toro Rosso volgend seizoen, maar moest deze aan de jonge Rus Daniil Kyvat laten. De Rus wordt daar ploeggenoot van Jean-Eric Vergne.