Ook Lewis Hamilton heeft verheugd gereageerd op het nieuws dat McLaren het contract met Jenson Button verlengd heeft. “Dat is fantastisch nieuws”, aldus de Engelsman.

Jenson Button staat momenteel tweede in het kampioenschap en heeft zeventien punten meer dan Hamilton. Hamilton staat de laatste weken bovendien flink onder druk door een reeks stomme fouten die hij gemaakt heeft. Toch was hij zo sportief om te erkennen dat teammaat Button dit seizoen de betere McLaren-coureur is.

“Jenson is een geweldig persoon om mee te werken”, aldus Hamilton. “Hij is een echte teamspeler, en dat is al zo vanaf het eerste moment dat we hem bij McLaren verwelkomd hebben. McLaren is een team met een unieke en succesvolle traditie in de Formule 1, waar ik trots op ben er deel van uit te maken”.

“Het mooiste moment van mijn carrière was toen ik wereldkampioen werd met dit team. Jenson en ik zijn zo hongerig en ambitieus dat we hopen in de toekomst nog meer races en wereldkampioenschappen voor McLaren te zullen winnen.”