*

ING hoofdsponsor Belgische Grand Prix

Redactie

Redactie

14 juni 2007 16:17

ING hoofdsponsor Belgische Grand Prix

ING heeft haar toch al niet geringe betrokkenheid met de Formule 1 verder vergroot met de aankondiging dat het hoofdsponsor wordt van de Grand Prix van België. Ook het contract met Melbourne is verlengd.Afgelopen winter ontkende de bankverzekeraar nog dat het hoofdsponsor zou worden van de race op Spa-Francorchamps, maar niets blijkt minder waar. De race zal officieel ING Belgian Grand Prix gaan heten.

,,Na Nederland is België de tweede thuismarkt van ING. Onze sponsoring van de Belgische Grand Prix past naadloos in de aanwezigheid van ING in de Benelux”, verklaart Isabelle M. Conner, F1 Programme Director bij ING.

ING heeft deze stap mede genomen na de positieve ervaring als hoofdsponsor van de seizoensouverture in het Australische Melbourne. Om die tevredenheid te onderstrepen is deze overeenkomst tevens met twee seizoenen verlengd tot en met 2009.

Conner: ,,De race in Melbourne is een zeer waardevol instrument gebleken om onze naamsbekendheid wereldwijd te vergroten, helemaal omdat het de eerste race van het seizoen is en dat veel extra publiciteit genereert.”

Nog afgezien van het optreden als hoofdsponsor in Australië en België is ING hoofdsponsor van Renault en staan er reclameborden op veertien van de zeventien circuits op de Formule 1-kalender.

KVN