In Frankrijk prijkten er plotseling KPN-stickers op de Jordan-bolide van Robert Doornbos. Voor twee races voorlopig, dus het is nog even de vraag of ze er na Engeland ook in Duitsland weer opstaan. KPN is alvast erg blij met de impact van de sponsoring, dus de eerste vooruitzichten zijn positief. ,,Zoals bekend hebben we eerst een deal afgesloten voor de duur van twee vrijdagen. KPN is er content mee, Ad Scheepsbouwer – lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse firma – heeft laten weten erg tevreden te zijn", vertelt een zegsman van Doornbos tegenover Formule1.info.

Het management van de coureur hoopt het Nederlandse bedrijf voor langere tijd aan zich te kunnen binden. Vooral met het oog op een racestoel in 2006 zou dit een goede steun in de rug zijn. ,,KPN gaat nu intern bekijken of de sponsoring voortgezet wordt en op wat voor manier dat eventueel moet gebeuren. Het zou mooi zijn als ze voor een langere periode willen investeren, dan hebben we met Robert op de langere termijn een beter vooruitzicht."

Naast deze sponsorperikelen spelen er nog veel meer zaken rond de Rotterdammer. Zo valt er in de FORMULE 1 te lezen dat hij wacht met het ondertekenen van zijn contract bij Midland. Bovendien zit hij in Duitsland misschien wel achter het stuur van een Minardi, dit gaat echter alleen door als Patrick Friesacher niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet.

KVN