Felipe Massa is van mening dat het Sauber-team zo snel mogelijk van de overname moet profiteren. Afgelopen week maakte BMW bekend het team over te hebben genomen, doel op de lange termijn is de wereldtitel. De Braziliaanse coureur denkt dan ook dat de toekomst rooskleurig is.
Volgens de coureur kunnen de Zwitsers door de overname meteen beginnen met de ontwikkeling voor 2006 en zijn er geen excuses meer om volgend seizoen teleur te stellen. ,,Het is erg goed nieuws dat BMW het team over heeft genomen. Voor het eerst in haar historie heeft Sauber geen excuus meer. Het is algemeen bekend dat het budget niet al te breed is, misschien dat we door de input van BMW snel verbetering kunnen verwachten", vertelt hij op Autosport-Atlas.

,,We kunnen nu een goede fundering gaan leggen voor 2006. Het kan alleen maar goed voor ons uitpakken." Of dat tevens voor Massa geldt is nog niet zeker. Hij zou binnenkort een Ferrari mogen testen en als Rubens Barrichello vertrekt lijkt hij diens gedoodverfde opvolger. Waar rijdt hij volgend seizoen? ,,Ik weet haast zeker dat ik ergens zal rijden", houdt hij de spanning erin.