Rubens Barrichello heeft dit weekend in Canada verklaard dat er geen enkel probleem is in zijn onderlinge relatie met Michael Schumacher. Het tweetal vloog elkaar in de haren na de GP van Monaco, nadat ’Der Michael’ zijn teamgenoot in de laatste ronde inhaalde. Dit tot onvrede van ’Rubinho’, die de hele actie maar gevaarlijk vond.


Inmiddels is alles vergeten en vergeven volgens de Braziliaan. ,,Ik stapte uit mijn wagen en heb hem dat verteld wat hij in mijn ogen even moest weten. Daarna heeft het team me opgevangen, er waren totaal geen problemen. In Duitsland werd er nog even wat olie op het vuur gegooid, maar dat kwam niet van ons uit. Ik sta nog steeds achter mijn mening, maar dat terzijde", deelt hij Adam Cooper mee.

Een soortgelijk verhaal speelt tussen Jacques Villeneuve en Jordan-coureur Narain Karthikeyan, die in de ogen van de teamleiding na een goede start van het seizoen beter moet presteren. De Canadees is boos op de Jordan-coureur omdat deze hem tijdens de Grand Prix van Europa opgehouden zou hebben, terwijl Villeneuve ironisch genoeg zelf min of meer de aanleiding van de bandenproblemen bij Kimi Raikkonen was.

Karthikeyan denkt dat er gewoon even goed gepraat moet worden om het misverstand uit de wereld te helpen. ,,Ik vond het niet echt nodig dat hij onmiddellijk nadat ik uit mijn auto stapte op me afkwam. Volgens mij waren we gewoon aan het racen, vandaar dat ik het niet met hem eens was. Inmiddels hebben we beiden de tijd gehad om wat rustiger te worden, we moeten het eigenlijk maar achter ons laten."