Max Verstappen en Red Bull hadden genoeg rubber bij zich, het was mooi weer en echt grote verkeersproblemen zijn uitgebleven bij wat voor Zandvoort misschien wel als een mini-examen gold. Ruim 100.000 mensen kwamen dit weekend naar de Noord-Hollandse duinen voor de Jumbo Racedagen. Een traditie waar Max Verstappen naar eigen zeggen nooit genoeg van krijgt. 

“Ik heb ook dit jaar weer enorm genoten van de Jumbo Racedagen. Hoewel dit alweer de vierde editie is, raak ik nooit gewend aan het enthousiasme van de fans hier”, aldus het middelpunt van alle belangstelling. “Ze steunen me het hele jaar door en ik vind het geweldig dat ik ze tijdens de Racedagen hiervoor kan bedanken. Het was weer een feest in Zandvoort!”

Lees ook: Jos Verstappen: ‘Max zit heel goed bij Red Bull, maar we kijken kritisch welke kant het opgaat’

Echt bezig met de aanstaande Nederlandse Grand Prix is Verstappen nog lang niet, zo zegt hij tegen NH Nieuws. “De auto’s waar we vandaag mee reden zijn zo anders. Ik denk dat dat volgend jaar pas komt zodra ik voor het eerst in de simulator zit, maar op dit moment ben ik er totaal nog niet mee bezig.”

Net als gisteren gingen Verstappen en teamgenoot Pierre Gasly ook vandaag weer het circuit op voor een live demonstratie. De twee draafden ook nog op voor een podiumpresentatie en een bustour over het circuit waar volgend jaar de Nederlandse Grand Prix verreden zal worden.