Eerder deze week zorgde Ralf Schumacher voor opschudding door te stellen dat zijn broer Michael mogelijk bezig was aan zijn laatste seizoen. Zoals zo vaak in dit soort gevallen wordt de soep niet zo heet gegeten als dat deze op wordt gediend. Ralf zou de uitspraken zelfs helemaal niet gedaan hebben. ,,Gelukkig hebben we alles op tape staan. Ik heb inderdaad een interview gegeven, maar hoe de journalist aan deze quotes komt weet ik niet. Hij heeft in ieder niet dat opgeschreven wat ik heb gezegd", probeert de Toyota-coureur de zaken recht te zetten.

Ralf deed zijn uitspraken in de Duitse Sport Bild, maar er zou slechts amper over Michael gepraat zijn. ,,We hadden het over Ferrari, mijn broer is amper aan bod gekomen. Er werd me gevraagd waarom Ferrari het zo moeilijk had en of dit aan Bridgestone te wijten was. Toen heb ik gezegd dat dit mogelijk niet de enige factor is, dat was het."

,,Als men wil weten of Michael stopt, dan moeten ze dat maar aan hem vragen. Zelf hoop ik dat hij nog enige tijd doorgaat, het is altijd leuk om tegen hem te racen." Zoals het er nu naar uitziet zullen Ralf en Michael voor het tiende seizoen op rij samen aan de start staan in 2006.