Red Bull heeft studiobeeld vrijgegeven van de RB13, de nieuwe bolide van Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Dit nadat het team bij de presentatie, afgelopen zondag, met een filmpje en slechts één officiële foto slechts een klein tipje van de sluier oplichtte.

Op het studiobeeld is de RB13 van voren en schuin van de zijkant te zien. Van het mysterieuze gat in de neus valt qua details verder niet te veel te ontwaren.

Aangezien er geen beeld van de achterkant is, is het ook afwachten wat Red Bull qua diffusor heeft gedaan, terwijl juist wordt verwacht dat deze ook dit jaar weer zeer belangrijk zijn voor downforce.

Erg lang kan Red Bull haar bolide niet meer zo geheim houden. De auto moet vanaf maandag immers getest worden op het Circuit de Barcelona-Catalunya in Spanje.

De verwachting is dat er de komende week al veel nieuwe onderdelen op de RB13 te zien zullen zijn, aangezien de specificatie van de presentatie nog relatief basic oogt.

Zodra er beeld is van de R13 in actie, zal dat aan dit artikel worden toegevoegd. Daniel Ricciardo is daarbij degene die bij Red Bull de eerste testdag voor zijn rekening neemt.

Foto’s: Red Bull en Racepictures.com.