Jordan-teambaas Colin Kolles uitte gisteren in de media stevige kritiek op Narain Karthikeyan, de teamleider vond namelijk dat de Indiër beter moest presteren. Karthikeyan snapt echter niet waar de plotselinge kritiek vandaan komt, vandaar dat hij nu onthult amper nog met z’n baas te praten.

,,Ik heb geen flauw idee waar hij over klaagt, de eerste vijf races gingen goed en er zit altijd wel eens een mindere tussen. Met enkel geklaag schiet niemand iets op, zo moeten ze in hun achterhoofd houden dat de auto moeilijk te besturen is. Het is makkelijk om fouten te maken als coureur van de huidige bolide", reageert de eerste Indische F1-coureur ooit geërgerd op de uitlatingen van Kolles.

,,We praten niet veel meer met elkaar nu, en wakker lig ik daar niet van. Hij denkt dat het goed is om heel direct kritiek te leveren. Dat kan best zo zijn, maar ik denk er zelf anders over. Ik ben niet boos op hem, maar onze relatie is zeker niet zo goed als een maand geleden. Gelukkig hoort hij bij het management, dus echt veel hoef ik ook niet met hem te praten."

Collin Kolles gaf dit weekend toe dat Jordan ’virtueel gezien bankroet’ was op het moment dat Alex Shnaider het team van Eddie Jordan overnam. Momenteel doet het team haar uiterste best om de zaken op de rails te krijgen voor volgend seizoen. Karthikeyan zelf denkt echter dat hij de oogsttijd van de renstal niet meer meemaakt als lid van het team dat vanaf 2006 doorgaat als Midland F1.

,,De zaken zijn vrij simpel: ik doe nu gewoon mijn werk en aan het einde van het seizoen ga ik een ander stoeltje zoeken. Ik wil voor een beter team rijden, zeker als de Jordan-bolide volgend seizoen weer een teleurstelling is. Er is niet echt veel duidelijkheid binnen het team op het moment, zo weet niemand nog hoe de auto voor 2006 eruit komt te zetten. Pas als dat soort zaken bekend zijn zal het team in rustiger vaarwater terechtkomen."