Nicky Pastorelli maakt maandagavond zijn opwachting in het autosportmagazine ’RTL Autosport’ op RTL5. De Jordan-testcoureur blikt in het programma terug op zijn ritje in de nieuwe Batmobiel uit de film ’Batman Begins’. Deze futuristische bolide is in de studio te bewonderen.


Naast de aanwezigheid van de Rijswijker geeft ook Donny Crevels acte de présence bij presentator Marcel Maijer en autosportdeskundige Allard Kalff. Crevels – die in december ’98 naar aanleiding van zijn kampioenschap in de Italiaanse Formule 3 een Minardi mocht testen – blikt vooruit op de 24 Uur van Le Mans waar hij met een Spyker aan de start verschijnt.

Tevens wordt er aandacht besteed aan de derde Champcar-race van het seizoen, die dit weekend op de oval van Milwaukee wordt verreden. Verder een verslag van de derde race van de Renault World Series op Valencia en een impressie van de tweede race in de Renault Megane Trophy. Tot slot vertellen Porsche GT3-coureurs Tim Coronel en Menno Kuus, naast de gebruikelijke onderwerpen en het laatste nieuws, hoe zij zich voorbereiden op de Marlboro Masters.

Uitzending RTL5: maandag 6 juni, tussen 22:35 en 23:35