Het seizoen is begonnen, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor de Formule 1 Teammanager 2013. Neem het op tegen vrienden, kennissen en kenners.

In dit spannende managerspel leid je een virtueel Formule 1 team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kan je gebruiken om je team te verbeteren. Ben jij een betere teammanager dan je vrienden, en weet jij meer punten te scoren? Dan is dit je kans om het te bewijzen. Als extra uitdaging kun je je meten met autosportcoryfeeën en de redactie van Formule 1. Doe tevens mee aan de Teammanager Quiz en maak kans op mooie prijzen!

Ten opzichte van vorig seizoen zijn er een paar veranderingen doorgevoerd. Omdat er één team minder meedoet aan het Formule 1-kampioenschap is er een aanpassing gedaan in de puntentelling. Je kunt daarnaast extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid. Verder zijn de openingstijden van de database verruimd. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na alle vrije trainingen) en op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat.

Op 17 maart gaat de Formule 1 weer van start met de GP van Australië. Wil je het hele seizoen meedoen?

Schrijf je dan hier in vóór zaterdag 16 maart 06.00 uur! 

Voor deelname wordt een bedrag van € 4,95 aan administratiekosten in rekening gebracht. Abonnees van Formule1.nl betalen € 3,95.

Het prijzenpakket bestaat uit:

Hoofdprijs 2 tickets voor de GP van België, beschikbaar gesteld door Ticket+Travel Formule 1 bv.
5x Sport1 Go halfjaarabonnement
1x 1:18 Ferrari Fernando Alonso
1x 1:18 Minichamps F1 naar keuze
1x DVD F1 2012
1x dossier Michel Vaillant – Spa Francorchamps
1x Official Formula One Season review boek

Daarnaast zijn er rondeprijzen in de vorm van toegangsbewijzen voor evenementen op Circuit Park Zandvoort.