Felipe Massa baalt behoorlijk: de Braziliaan kwam na een spin niet verder dan de zesde plaats in Hongarije, terwijl er volgens de Ferrari-coureur zelf veel meer mogelijk was geweest.

“Mijn race is verpest door de spin die ik in de achtste ronde maakte”, baalt Massa in zijn terugblik nog na. “Ik kwam naast de baan terecht en raakte de vangrail met de achterkant van mijn auto. Ik was er eigenlijk bang voor dat ik teveel schade had opgelopen en niet door zou kunnen gaan, maar mijn engineer vertelde me dat ik door kon racen, al had ik natuurlijk wel veel tijd verloren.”

“Ik ben daarom ook teleurgesteld, want hoewel ik daarna nog wel wat plaatsen goed kon maken, had ik zonder de spin waarschijnlijk om een plaats op het podium kunnen vechten”, denkt Massa.

Aangezien de zomerstop nu is aangebroken, gaat Massa terug naar Brazilië om tijd door te brengen met zijn familie. Daarna is hij van plan de tweede helft van het seizoen vol goede moed te beginnen: “Ik weet zeker dat ik het de tweede helft van het jaar beter kan doen dan in de eerste seizoenshelft”, stelt hij zelfverzekerd.