Red Bull Racing krijgt in Amerika de beschikking over een sterkere versie van de huidige Cosworth-motor. Dat verklaart Günther Steiner in de rubriek ‘Vragenvuur’ in FORMULE 1 nummer 9, die per vandaag overal verkrijgbaar is.


Volgens de technisch-directeur van Red Bull Racing ligt er meer succes voor het team in het verschiet. ,,Als er zich een kans voordoet dan pakken we die’’, zegt hij in reactie op de uitstekende vierde plaats van David Coulthard in de Grand Prix van Europa. Steiner zegt ook te weten dat Christian Klien in ieder geval in de Grand Prix’ van Canada en Amerika de tweede bolide van Red Bull zal besturen. De kans is daarnaast groot dat Scott Speed, onder de vlag van Red Bull actief in de GP2, in beide Grand Prix’ mag optreden als derde rijder op vrijdag. In dat geval mag Vitantonio Liuzzi, die de afgelopen vier Grand Prix’ tweede coureur was, van een korte vakantie gaamn genieten.

Meer weten? Lees dan de nieuwe FORMULE 1, nummer 9, die deze keer maar liefst honderd pagina’s dik is! Overal verkrijgbaar voor slechts 3,95!