Er wordt zondag in São Paolo rotweer verwacht. Red Bull Racing is daar nu volgens Mark Webber nog niet mee bezig. “We zijn vandaag wezen trainen met als achterliggende gedachte dat het zondag gewoon droog is.”

Webber werd derde, en gaf twee tienden toe op Sebastian Vettel. Het liep wel lekker bij de Australiër. “We weten dat er zondag het een en ander kan gebeuren”, zei hij na afloop. “De temperatuur gaat omlaag dus dat heeft invloed op de prestaties van de banden. Daar hebben we nog niet alle antwoorden voor paraat staan.”

“We hebben hier een jaar niet gereden dus we zijn vooral bezig geweest met het maken van meters en zijn het weekend begonnen met als achterliggende gedachte dat het zondag gewoon droog is, terwijl het net zo goed kan regenen. We hebben het vandaag echter goed gedaan.”

“Het circuit was vandaag glad en het was erg warm. Misschien dat we allemaal een beetje verrast waren over het gebrek aan grip en hebben we daarom zo veel meters gemaakt. Het asfalt was warmer dan vijftig graden Celsius en dat is echt extreem heet.”