Vanaf volgende week ligt de nieuwste editie van FORMULE 1 in de winkel of op de mat. In ons nieuwe nummer, deel twee van onze dubbelspecial over 70 jaar Formule 1, vind je naast de gebruikelijke schitterende fotografie, boeiende interviews en uitgebreide achtergrondverhalen ook de GROTE FORMULE 1 FOTOQUIZ. En daar zijn heel wat mooie prijzen bij te winnen.

Je denkt veel te weten van Formule 1? En je hebt tijd en zin om je hersens eens goed te laten kraken? Doe dan vanaf volgende week mee aan de eerste Grote Formule 1 Fotoquiz. We hebben het, vinden we zelf, niet gemakkelijk gemaakt. Maar de allerbesten worden beloond met fantastische prijzen. Succes!

Om onze onlinelezers alvast warm te maken voor de quiz geven we een van de 50 vragen weg. De vraag luidt als volgt: waar ligt dit stukje verse asfalt?

Prachtige prijzen voor de liefhebber!
De winnaars van de quiz worden beloond met prachtige prijzen. Bekijk hieronder wat je kan winnen!

De quiz en verdere aanwijzingen om mee te doen zijn dus te vinden in de nieuwe editie van FORMULE 1 Magazine. Deze ligt vanaf 9 juni in de winkel en is ook hier online te bestellen.  Gebruik de code ‘GRATIS’ en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten.