Nadat de eerste punten van het jaar twee weken geleden werden binnengehaald in Monaco, hoopt Williams ook in Canada in de punten te eindigen.

Rubens Barrichello was degene die met een negende plaats de ban brak in Monte Carlo en de ervaren Braziliaan hoopt in Canada wederom een toptienklassering te kunnen realiseren: “Ik kan echt niet wachten om meer punten binnen te halen voor het team”, laat hij optekenen.

“De race in Canada is bovendien altijd een speciaal evenement: de atmosfeer is er ontzettend relaxed en de race meestal fantastisch. Ik heb zin om er weer naartoe te gaan.”

Barrichello’s teamgenoot Pastor Maldonado is aan zijn debuutseizoen bezig en is daarom onbekend met het circuit op het Île Notre-Dame: “Dit weekend zal daarom, zeker in het begin, wat moeilijker voor me zijn, want ik ken de baan dus niet.”

“Ik moet me daarom goed aanpassen en ervoor zorgen dat ik op tijd voor de kwalificatie op snelheid ben”, realiseert de Venezolaan zich. “Het circuit ziet er echter interessant uit en ik denk dat ik het leuk ga vinden erop te racen. Ik ga mijn best doen om weer om de punten te strijden.”