Honda Racing F1 Team. Dat is per direct de nieuwe naam van BAR-Honda. En daarmee keert feitelijk Honda voor het eerst sinds 1967 (in 1968 reed er een Lola-Honda) terug als Formule 1-constructeur. De nieuwe bolide gaat straks door het leven als Honda RA106 (RA = Racing Automobile), de 2,4 liter V8 krachtbron van de Japanse autobouwer wordt de Honda RA806E. Hoofdsponsor blijft onverminderd Lucky Strike, een merk van Britisch American Tobacco, dat nu dus geen eigenaar meer is van de renstal.

Teamdirecteur Nick Fry zegt blij te zijn met de nieuwe situatie: ,,Ik heb de afgelopen weken tot mijn vreugde gezien dat de overname van onze renstal door Honda veel vooruitgang heeft teweeggebracht.’’

Honda Racing F1 Team verschijnt komend jaar met de startnummers 11 en 12 aan de start: de 11 is voor Rubens Barrichello, de 12 gaat naar Jenson Button. Met de inschrijving van de renstal als Honda komt er na zeven seizoenen een eind aan het bestaan van British American Racing. Eerder dit najaar verdwenen al de namen van Minardi en Jordan. Sauber werd BMW Sauber.