*

7 vragen aan… Formule 1 stelt zeven alternatieve vragen aan coureurs en kenners

Marijn Sourbron

Marijn Sourbron

9 mei 2020 13:00

7 vragen aan… Formule 1 stelt zeven alternatieve vragen aan coureurs en kenners
Motorsport Images

Dinsdag ligt de nieuwe special van FORMULE 1 op de mat of in de winkel. Ter ere van 70 jaar Formule 1 stelden wij zeven alternatieve vragen aan (ex-)coureurs en kenners. Vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier.

Voor de nieuwste editie van FORMULE 1 bedacht onze redactie een lijst van zeven alternatieve vragen over het verleden, heden en de toekomst van de Formule 1. Met die vragen trokken we naar huidige coureurs, oud-coureurs en analisten. Voor onze onlinelezers doen we alvast één vraag uit de doeken.

Lees ook: Hoe Doornbos de zaak met Muermans schikte met verkoop dildo’s

In deze gesprekken vol persoonlijke herinneringen mag een tikkeltje fantasie niet ontbreken, daarom luidde de laatste vraag als volgt: “Als ik teameigenaar zou zijn en ik kon uit 70 jaar Formule 1 twee coureurs, een teambaas en een ontwerper selecteren, dan zouden dit zijn…”

Coureurs en kenners van Giedo van der Garde en Robin Frijns tot Jan Lammers en Ho-Pin Tung werden zo gevraagd hun dream team samen te stellen. Hoe dat eruit ziet, zie je vanaf vandaag op onze Instagram Formule1.nl!

Maar we willen natuurlijk ook weten hoe jouw dream team uit 70 jaar Formule 1-geschiedenis eruit zou zien. Welke coureurs, teambaas en ontwerper zou jij in je Formule 1-team willen? Laat het ons weten via Instagram!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bestel hier alvast de nieuwe editie van Formule, met daarin de zeven vragen aan onder meer Daniel Ricciardo en Robin Frijns, alles over 70 jaar Formule 1, de mythe en magie van Ferrari en een interview met F1’s huisarchitest Hermann Tilke! Het magazine ligt vanaf 12 mei in de winkel. Gebruik code ‘GRATIS’ en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten.