Anthony Hamilton, de vader van Lewis, ontkent de datum en tijd te hebben veranderd van mails die hij stuurde terwijl hij manager van Paul di Resta was. Dit meldt de Britse ochtendkrant The Daily Telegraph.

De manager is betrokken in een rechtszaak met di Resta, waarin de Brit de Schotse coureur aanklaagt wegens verlies van inkomsten en onrechtmatige beëindiging van een contract in 2012. Hamilton was dat jaar de manager van de Schot, maar Di Resta stuurde hem de laan uit omdat hij vermoedde dat Hamilton hem had bedrogen bij een miljoenendeal met een energiedrankfabrikant.

Paul Downes, de advocaat van Di Resta beschuldigde Hamilton gisteren tijdens het kruisverhoor van het vervalsen van mails. De vader van Lewis ontkende echter dat dat mogelijk was op zijn telefoon. Verder vroeg Downes naar een doos met vermiste spullen die verwant is aan de zaak. In de doos zaten mobiele telefoons, videorecorders en een computer met volgens de advocaat controversiële informatie met betrekking tot de rechtszaak.

Hamilton ontkende niet dat er belangrijke informatie op de apparaten stond die in de doos lagen, maar gaf aan nog niet naar de politie te zijn gestapt vanwege de vermissing, omdat de kans groter is dat de doos is weggegooid dan dat die is gestolen. De rechtszaak gaat vandaag verder.