*

Bewonder Hamiltons Mercedes op de AutoRAI

Linda van der Heide

Linda van der Heide

16 april 2015 11:15

Bewonder Hamiltons Mercedes op de AutoRAI
Peter van Egmond

Altijd al de kampioensauto van Lewis Hamilton in levende lijve willen zien? Of de Toro Rosso STR7 van Daniel Ricciardo willen bewonderen? Kom dan naar de AutoRAI, waar beide auto’s plus de Safety Car op de stand van FORMULE 1 te zien zijn.

De Amsterdam Rai is vanaf morgen 17 april tot en met 26 april de place to be voor autosport-minnend Nederland. De AutoRai biedt een groot scala van nieuwe en exclusieve auto’s. Leuk natuurlijk, maar die straatauto’s (het merendeel…) zijn op den duur ook bij de dealer te bewonderen. Maar de kampioensauto van Lewis Hamilton zal je niet zo snel in Nederland aantreffen. Of wat te denken van de Toro Rosso uit 2012. Dus twijfel niet en kom langs!

Om toch een beetje in de sfeer van de straatauto’s te blijven, hebben we naast de Formule1-auto’s van Mercedes en Toro Rosso nog een heel bijzonder exemplaar op onze stand. De SLS AMG ALLIANZ F1 Safety Car (die van vorig jaar) staat er ook om van dichtbij te bewonderen.

De redactie van Formule 1 zal bovendien een aantal keer op de AutoRAI aanwezig zijn. Dus kom gezellig langs voor een praatje of een selfie met de kampioensauto van Hamilton. De stand van Formule 1 is te vinden in Hal 1, stand 001.

Wil je weten wie van de redactie op welke dag aanwezig is, volg dan @FORMULE1 of @LindaF1nl op Twitter.