Jenson Button erkent dat hij het fijne er niet van weet, maar hij denkt dat Lewis Hamilton gewoon bij McLaren blijft. “Dat is gewoon de beste keuze voor hem.”

De wereldkampioen van 2009 is tevreden over het duo dat hij met Hamilton vormt. Button heeft zich verbaasd over wat hij de afgelopen week heeft gelezen. “Iedereen leest kranten, tijdschriften en zit op het internet. Je vangt dus dingen op”, zegt de 32-jarige coureur. “Ik ben verbaasd over wat ik gisteren las.”

“Ik heb geen flauw idee of er een kern van waarheid in zit maar ik denk dat ik volgend jaar dezelfde teamgenoot heb. Dat is gewoon de beste keuze voor hem”, aldus Button, die zijn tevredenheid uitspreekt over de samenwerking met zijn land- en teamgenoot.

“Als je te lang op dezelfde plaats zit word je soms een beetje duf. Hier echter niet. Dit is een geweldig team dat ons altijd de mogelijkheid geeft races te winnen. Of we voor de titel kunnen strijden is een tweede, maar we kunnen hier altijd races winnen. Dat wil een coureur.”

“Een coureur houdt echter ook van opwinding, adrenaline en nieuwe uitdagingen. Daarom kwam ik hier bijvoorbeeld rijden. Ik denk niet dat onze line-up zal veranderen, maar ik kan er ook naast zitten”, besluit Button.