Het seizoen 2012 lijkt moeilijker te voorspellen dan ooit, met vier verschillende winnaars na vier races. De Formule 1 Teammanager biedt jou de kans te laten zien dat jij wel weet wat er komen gaat.

Het nieuwe seizoen is dan al wel in volle gang, het is nog altijd mogelijk om in te stappen in dit spannende Formule 1 managerspel. Ga de uitdaging aan om de achterstand op de koplopers goed te maken of mik op dagzeges. Voor de hoogste score in de Grand Prix van Spanje liggen kaarten klaar voor de State of Art Historic Zandvoort Trophy op 20 mei.

Je leidt een virtueel Formule 1 team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kan je gebruiken om je team te verbeteren. Bovendien kun je onderlinge competities opstarten met familie, vrienden of collega’s. 

Ben jij een betere teammanager dan je vrienden en weet jij meer punten te scoren? Dan is dit je kans om het te bewijzen en kans te maken op mooie prijzen. Voor late inschrijvingen geldt een speciaal tarief van €1,95.

Schrijf je nu in