*

Het dak op in Monaco

Redactie

Redactie

17 mei 2019 11:01

Het dak op in Monaco

Daan Stots bezocht in 2015 met zeventien vrienden voor het eerst de Grand Prix van Monaco. Die fascineerde hem zo dat hij besloot de race tot aan zijn dood ‘nooit meer te missen’. Dit jaar organiseert hij als ondernemer een evenement waarbij zijn gasten de race kunnen kijken op een groot dakterras naast de bekende Fairmont Hotel haarspeldbocht. “Een unieke locatie”, meent Stots. En er is nog plek.

De aanbieders van luxe jachten, grote dakterrassen en chique hotelkamers tijdens de GP Monaco zijn talrijk. Prijzen beginnen bij duizend euro en lopen op tot tienduizenden euro’s. Stots’ dakterras bij de Starbucks is wat dat betreft nog betaalbaar: 450 euro voor de zaterdag, 950 voor de racedag. Inclusief eten en drinken – én met zicht op de beroemde hairpin, Mirabeau, Portier en de ingang van de tunnel.

“Aanvankelijk zou het een high-end evenement worden in samenwerking met Pacha (fameuze nachtclub op onder meer Ibiza, red). Maar dat ging uiteindelijk niet door”, zegt Stots. “Nu wordt het een minder uitbundige versie.” Wel een op een A-locatie met alle comfort en voor Monegaskische begrippen ‘goedkoop’. “Ik wil vooral dat leuke mensen op het dakterras omringd worden door andere leuke mensen. Dat vind ik het allerbelangrijkste.”

Voor meer informatie, zie de website!