*

Jos Verstappen ontkent telefoontjes Wolff: ‘Hij belt Max nooit’

Marijn Sourbron

Marijn Sourbron

9 april 2019 10:32

Jos Verstappen ontkent telefoontjes Wolff: ‘Hij belt Max nooit’
Motorsport Images

Jos Verstappen zegt dat er niets waar is van Toto Wolffs vermeende belletjes naar zoon Max. Dat meldt De Telegraaf. Red Bull-kopstuk Helmut Marko vertelde vorige week aan het Duitse Auto Bild dat de teambaas van Mercedes naar Max Verstappen blijft hengelen, maar er geen reden voor ongerustheid is.

Lees ook: Marko: ‘Mercedes blijft naar Verstappen hengelen, maar ik maak me niet druk’

Max Verstappens vader Jos ontkent de avances van Mercedes-teambaas Wolff. “Het is onzin. Toto belt Max nooit. Ik denk niet eens dat hij zijn nummer heeft,” zegt Verstappen senior tegen de krant. “Ik spreek Toto af en toe wel, maar dat is ook logisch.” Van Wolff is bekend dat hij Verstappen hoog inschat en dat het team over haar opties voor de toekomst nadenkt. Dat is ook begrijpelijk: wereldkampioen Lewis Hamilton ligt onder contract tot en met 2020, maar Valtteri Bottas’ contract loopt na dit seizoen af.

Verstappen senior maakt wel duidelijk dat er geen enkele reden is om te denken dat zijn zoon over een vertrek bij zijn huidige team nadenkt. “We zijn juist heel tevreden bij Red Bull en over de samenwerking met Honda. We zijn samen bezig om een droom te verwezenlijken.” Max Verstappen is ondertussen aan zijn vierde seizoen bij Red Bull bezig, nadat hij in 2016 de overstap maakte van Toro Rosso.

Lees ook: Vermeulen: ‘Wij hoeven Red Bull niet onder druk te zetten, ze doen alles om kampioen te worden’

Max Verstappen en Toto Wolff. Foto: Motorsport Images

Gerelateerd