Felipe Massa is niet meer bezig met de, in zijn geval, beladen Grand Prix van Singapore. Volgens hem hadden de opmerkingen van zijn ingenieur Rob Smedley tijdens de race niet te maken met zijn uit de hand gelopen gevecht met Lewis Hamilton.

Om het nog een keer te herhalen. Smedley raadde Massa aan om “Hamiltons race zoveel mogelijk te vernietigen”. Ook wilde de Engelsman dat Massa Hamilton zo lang als hij kon op te houden. Nadat gisteren Ferrari die woorden al afzwakte, doet Massa dat nu ook.

“De race is al verleden tijd en ik heb geen reden om terug te blikken op een weekend dat alles behalve succesvol was voor mij”, stelde de Braziliaan in zijn column op de website van Ferrari. “Voor mij is het beter om me te concentreren op het komende raceweekend in Japan. Hopelijk begint het goed en eindigt het zonder nare verrassingen. Toch wil ik nog wat zeggen voor ik de bladzijde definitief omdraai.”

“Ik heb gehoord dat er nogal wat ophef is ontstaan over de uitspraken van mijn race-ingenieur tijdens de race. Ik kan het mij niet eens meer herinneren en denk ook niet dat het nodig is om er een rel van te maken. Ook staat het los van het incident met Hamilton.”

“Het zijn twee verschillende momenten en hebben niets met elkaar te maken. Ik weet zeker dat Lewis en ik een manier vinden om hier een streep onder te zetten. Dat mag je verwachten van twee coureurs. Wat op de baan gebeurt hoort op de baan te blijven.”