*

Massa rekent op sterkere tweede seizoenshelft voor Ferrari

Daan de Geus

Daan de Geus

30 augustus 2013 11:54

Massa rekent op sterkere tweede seizoenshelft voor Ferrari
Racepictures

Felipe Massa rekent erop dat Ferrari in de tweede seizoenshelft sterker zal zijn dan in de eerste. Dit naar aanleiding van hoe het eerste raceweekend na de zomerstop, in België, is verlopen.

“We hebben eerder dit jaar tijdens een aantal races kansen gemist en een achterstand opgelopen, doordat we updates brachten die niet goed werkten”, erkent Massa in gesprek met Autosport.

In België werkent de meegebrachte updates echter wel allemaal, vertelt Massa. “We konden daar alles wat we hadden meegebracht gewoon gebruiken”, bevestigt hij. “Ik hoop dan ook dat we op de weg die we daar hebben ingeslagen kunnen verdergaan, want zo kunnen we de auto steeds beter en competitiever maken, hetgeen uiteraard is wat we moeten blijven doen”, zo weet de Braziliaan.

“We zullen vanaf nu tot en met de laatste race van het jaar dan ook meer competitief zijn dan we in de eerste helft van het seizoen waren”, besluit Massa met veel vertrouwen.

Ferrari heeft in de eerste elf races 218 punten gescoord en staat daarmee derde in het constructeurskampioenschap. Massa zelf staat bij de coureurs op de zevende plek met 67 punten.

Lees meer over

Ferrari Massa