*

Massa: ‘Toekomst ligt in mijn handen’

Robert Crone

Robert Crone

1 juli 2016 14:29

Massa: ‘Toekomst ligt in mijn handen’
Sutton Images

Felipe Massa is ervan overtuigd dat hij zijn toekomst in eigen handen heeft, ondanks het feit dat er in diverse media verschillende coureurs aan een Williams-zitje worden gelinkt voor 2017.

Het contract van Felipe Massa eindigt eind dit jaar en tot op heden is er nog geen nieuwe overeenkomst gesloten met Williams. Ondertussen wordt Jenson Button, die op zijn beurt weer bij McLaren onder druk staat door Stoffel Vandoorne, genoemd als opvolger van de Braziliaan.

”Er zal geen beslissing over mij genomen worden; ik zal kiezen wat ik wil gaan doen (volgend jaar)”, reageert Massa op de vraag of er door het team een keuze wordt gemaakt voor hem. ”Ik weet niet wat er gaat gebeuren, eerlijk gezegd, dus ik blijf ontspannen en denk alleen maar mijn prestaties op de baan.”

De Williams-coureur maakt wel duidelijk dat hij vastbesloten is om in de Formule 1 te blijven. ”Ik wil racen voor een team waar je belangrijk werk kunt doen; ik wil niet alleen maar racen voor het ‘meedoen’. Ik ben hier om competitief te zijn.” Op de vraag of er al gesprekken gaande zijn over een nieuwe overeenkomst antwoordt Massa: ”Ja, de gesprekken zijn begonnen, maar zoals ik zei, geef het wat tijd.”

Gerelateerd