Felipe Massa is blij onderdak te hebben gevonden bij Williams. Het team maakt momenteel een slecht seizoen door, maar de Braziliaan is vol vertrouwen dat het volgend jaar beter gaat.

“Williams is een van de meest succesvolle en toonaangevende teams in de Formule 1”, zegt Massa. “Als kind droomde ik ervan ooit te rijden voor Williams, Ferrari of McLaren. Ik ben blij dat ik na Ferrari opnieuw bij een icoon uit de sport terecht kan. Williams heeft ook een nauwe band met Brazilië, aangezien enkele van de beste Braziliaanse coureurs voor het team hebben gereden.”

Massa hoopt dat zijn ervaring van pas komt bij de introductie van de nieuwe reglementen voor 2014. “Ik kan me niet herinneren dat de reglementen ooit zo drastisch zijn gewijzigd”, zegt Massa. “Hopelijk draagt mijn ervaring eraan bij dat Williams weer uit het dal kan klimmen waarin het zich nu bevindt. Ik ga er alles aan doen om met iedereen op de fabriek in Grove samen te werken en de goede richting in te slaan. Ik kan niet wachten om te beginnen aan een spannend nieuw tijdperk in mijn carrière.”

Valtteri Bottas heet Massa van harte welkom bij Williams. “Ik kijk ernaar uit om samen met hem te rijden”, zegt de Fin. “Hij is snel en ervaren en samen gaan we er vol tegenaan om de auto te verbeteren. Ik heb veel vertrouwen in Williams en weet dat we veel beter kunnen dan we momenteel laten zien. Ik ben blij dat ik mag blijven bij een team waar ik we helemaal thuisvoel.”