De nieuwe FORMULE 1 Special gaat achter de schermen van het reizende wereldcircus. Van de ontwikkeling van de Formule 1-karavaan door de jaren heen tot de logistieke megaklus, het moordende schema, sterke reisverhalen en wat in de koffer van een coureur zit.

Deze unieke FORMULE 1 Special is voorzien van een schitterende geïllustreerde cover van de Belgische striptekenaar Marvano, waarmee het de eerste getekende cover van een uitgave van FORMULE 1 is in bijna een kwart eeuw.

De FORMULE 1 Special staat zoals altijd boordevol schitterende en exclusieve achtergrondverhalen, voorzien van de mooiste, unieke foto’s die zes decennia Formule 1 iconisch in beeld brengen.

Behalve verhalen over de logistiek, de evolutie van het rondreizende circus en wat in de koffer van Pierre Gasly zit, lees je ook over de opbouw van het stratencircuit van Monaco, het leven van truckies en Red Bulls globetrottende demo-team.

Verder volgen we de coureurs de wereld over, gaan terug in de tijd met historische tijdsbeelden en vertellen over onze favoriete Grands Prix van toen en nu.

De FORMULE 1 Special ‘Het Reizende Wereldcircus’ ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.