De publiekstribunes voor het autosportspektakel VKV City Racing zondag 18 augustus aanstaande in Rotterdam zijn geheel uitverkocht. Kaarten voor het VIP-dorp op de Wilemsbrug zijn nog wel beschikbaar.

Het is voor de eerste keer in het negenjarig bestaan van het evenement dat dit punt voorafgaand aan het evenement bereikt is. “Het is uniek dat we dit meemaken”, zegt organisator Robert Heilbron. “In de afgelopen jaren zaten de tribunes vaker vol, maar ook met mensen die op de dag zelf nog een kaartje kochten. Voor de coureurs en onszelf is dit uiteraard goed nieuws, omdat we allemaal zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van het spektakel.”

Op 18 augustus geeft onder meer Giedo van der Garde een demonstratie in zijn Caterham tijdens City Racing. Daarnaast is ook Robin Frijns van de partij met de Formule Renault 3.5 van Fortec. Ook is er een voorvertoning van de film Rush, over de legendarische titelstrijd van 1976 tussen James Hunt en Niki Lauda. Max Verstappen komt zijn kartkunsten vertonen en zijn vader Jos geeft een demo in de Auto GP van MP Motorsport.