Onder het motto “Bringing F1 to the people” is Infiniti Red Bull Racing zondag 3 augustus aanstaande aanwezig op de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen om autosportliefhebbers te trakteren op een Formule 1-demonstratie.

De Gamma Racing Day is met de komst van het F1-team van Red Bull het enige evenement in Nederland waar de fans één van de beste en snelste raceauto’s ter wereld op een professioneel circuit in actie kunnen zien. Namens Red Bull verzorgen dit jaar Toro Rosso-coureur Jean-Eric Vergne en testrijder Sebastien Buemi de demonstraties in Assen. 

“Dankzij de samenwerking met Red Bull praten we niet alleen over de Formule 1, we laten het publiek er ook gratis kennis mee maken!”, zegt Alex Phaff, communicatiemanager van Gamma. “Het publiek geniet op de Gamma Racing Day met een gratis toegangsbewijs verder van races om het wereldkampioenschap, Europees kampioenschap en races met talenten die je over enkele jaren wellicht terugvindt in de Formule 1.”

Gamma’s gratis racedag staat dankzij volle tribunes en een professioneel race- en demoprogramma te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het gratis toegangsbewijs verkrijgbaar bij onder meer Gamma Bouwmarkten, en in nummer 10 van Formule 1, trakteert de Gamma Racing Day op een professionele racedag met een unieke sfeer.

De Gamma Racing Day is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa vindt plaats op zondag 3 augustus 2014 op het TT Circuit Assen. Het bestellen van paddockkaarten of kaarten voor de trainingsdagen kan telefonisch op 0592-318 055, op www.gammaracingday.nl, via VanPlan.nl en bij vestigingen van Primera.