De Williams-coureurs waren veel in beeld tijdens de Grand Prix van India vanwege de vele gevechten waarin ze betrokken waren. Het leverde uiteindelijk één WK-punt op.

Bruno Senna en Pastor Maldonado namen het niet alleen op tegen hun naaste rivalen in de middenmoot, maar maakten het ook elkaar aardig lastig. Senna won het onderlinge duel, nadat Maldonado zijn band stukreed op de Sauber van Kamui Kobayashi. 

“De auto voelde goed vandaag”, zegt Maldonado. “Ik was vol vertrouwen dat ik punten kon pakken, maar de lekke band gooide roet in het eten. Het was een ongelukkige uitkomst, maar we moeten ons richten op het positieve, namelijk dat de auto een stuk beter is geworden. Dat geeft moed voor de resterende races.”  

Ook Senna prijst zijn auto. “We waren erg sterk in de race”, zegt hij. “Na een teleurstellende kwalificatie ben ik blij dat ik een punt heb gescoord. Het was een leuke race doordat we continu aan het knokken waren met gelijkwaardige auto’s. De succesvolle inhaalacties gaven em veel voldoening.”