Een zogenaamde ‘Super Friday’ tijdens de Dutch GP zal de Jumbo Racedagen vervangen. Super Friday zal plaatsvinden op 1 mei, de vrijdag van het F1-weekend in Zandvoort. Op Super Friday ligt de focus naast de actie op het circuit op beleving, optredens en feeststemming.

Door de terugkeer van de Grote Prijs van Nederland verdwijnen de Jumbo Racedagen. De supermarktketen komt ter vervanging met Super Friday op vrijdag tijdens het Formule 1-weekend in Zandvoort. Op die dag maken de coureurs tijdens de eerste vrije training voor het eerst kennis met het vernieuwde Circuit Zandvoort.

Lees ook: Laatste update uit Zandvoort: nieuws over artiesten en programma Dutch GP

Naast de F1-actie op de baan zijn er op Super Friday ook de trainingen en kwalificaties van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup. Verder is er entertainment in de fanzone en zijn er verschillende optredens. Onder meer DJ Sam Feldt, Lil’ Kleine en Nick & Simon treden op.

Kaarten voor de Jumbo Super Friday zijn verkrijgbaar voor €17,50 bij aankoop van de actieproducten. Alle informatie over Super Friday tijdens de Dutch GP vind je hier.

Lees ook: Häkkinen kijkt uit naar Dutch GP: ‘Het wordt carnaval in Zandvoort’

Super Friday Dutch GP

Max Verstappen entertaint de toeschouwers tijdens de Jumbo Racedagen in 2019. © Red Bull