Een valpartij tijdens een fietstocht in Oostenrijk heeft Mercedes-teambaas Toto Wolff enkele gebroken botten opgeleverd. Paddy Lowe, co-teambaas van de renstal, ging ook onderuit, maar kwam er een stuk beter vanaf.

Wolff en Lowe maakten in het kader van team building een fietstocht met Lewis Hamilton, zijn trainer, wat ander teampersoneel en Wolffs vrouw Susie Wolff (testrijder van Williams, red.). Op een gegeven ogenblik ontstond er een valpartij, waarvan Toto Wolff en Lowe voor zover bekend de voornaamste slachtoffers waren.

Hoewel Lowe de valpartij doorstond met enkel wat schaafwonden en blauwe plekken, raakte Toto Wolff zwaarder gewond: hij liep een gebroken rechter pols, elleboog, schouder en sleutelbeen op, terwijl hij naar verluidt ook nog een hersenschudding opliep.

Ondanks zijn kwetsuren maakt Wolff het volgens een woordvoerder van Mercedes verder prima en is hij bovendien ‘goedgeluimd’. De verwachting is ook dat Wolff komend weekend gewoon aan de pitmuur zit. Dat de Oostenrijker het inmiddels weer goed maakt, blijkt ook wel uit het feit dat zijn vrouw Susie op Twitter al hartelijk om het voorval kan lachen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.