Sebastian Vettel beweert dat men de rivaliteit met Charles Leclerc ‘groter maakt dan het is’ nadat de twee in Brazilië tegen elkaar crashten. Volgens de Duitser zijn er geen problemen binnen het team en kunnen hij en Leclerc goed met elkaar overweg.

Met nog vijf ronden te gaan in de Braziliaanse Grand Prix crashten Vettel en Leclerc tegen elkaar waardoor ze allebei uitvielen. Leclerc gaf onlangs al aan dat alles uitgesproken is en ook Vettel zegt dat er geen problemen zijn binnen het team.

”Het was natuurlijk jammer dat het gebeurde”, zegt Vettel. ”We zullen ervoor zorgen dat het niet nog eens gebeurt. Dat is het belangrijkste. Voor mij is het belangrijk dat we met elkaar overweg kunnen, we hebben geen problemen met elkaar. Mensen proberen het groter te maken dan het is, maar er zijn geen problemen binnen het team”, aldus Vettel.

Lees ook: Leclerc: ‘We mogen tegen elkaar blijven vechten’

”Wat we hebben geleerd is dat we elkaar meer ruimte moeten geven om ervoor te zorgen dat we elkaar niet raken. Het was een klein tikje maar het had grote gevolgen. We hebben met elkaar en met Mattia gesproken. We hebben zoveel mogelijk besproken en willen dit nu achterwege laten”, aldus Vettel.

Foto: Motorsport Images