Ze mag dan wel minder mooi zijn dan haar ‘zussen’ en nog niet bepaald voor hem warmlopen, maar Sebastian Vettel heeft zijn nieuwe auto wel alvast een naam gegeven: Suzie.

Na bij Toro Rosso met Julie te hebben gereden en bij Red Bull in Kate, Kate’s Dirty Sister, Luscious Liz, Randy Mandy, Abbey en Hungry Heidi te zijn ingestapt, is er nu dus Suzie, waarbij Vettel – wellicht omdat hij het karakter van zijn nieuwe Red Bull door het gebrek aan testkilometers nog niet goed kan inschatten – het bijvoeglijk naamwoord nu maar weer heeft weggelaten.

Met Julie behaalde Vettel in 2008 zijn eerste overwinning, terwijl hij met Kate’s Dirty Sister (in 2010), Luscious Liz en Randy Mandy (allebei in 2011, aangezien hij toen na een aantal races van chassis moest wisselen) en in de twee seizoenen daarna met Abbey en Hungry Heidi vier wereldtitels op rij pakte.

Vettel, die zijn nieuwe bolide altijd samen met zijn monteurs een paar dagen voor de start van het seizoen een naam geeft, laat weten dat ze voor Suzie zijn gegaan omdat het een naam is die ze ‘simpelweg goed bevalt’.