Heb jij er altijd al van gedroomd tijdens een Grand Prix aan de pitmuur te zitten, maar hou je er ook wel van om met een biertje van de race te genieten? Dan heeft Heineken in samenwerking met Red Bull een unieke prijs die je kan winnen…

De ‘pit wall bar’, zoals Heineken het zelf noemt, is gebaseerd op die van Red Bull. Deze unieke pitmuur komt inclusief TV-scherm om Formule 1 op te kijken, Heineken headsets, een iPad voor livetiming en telemetrie en – natuurlijk – een Heineken 0.0 blade biertap. Heineken laat je uiteraard niet droog zitten, want je krijgt ook nog twee fusten Heineken 0.0, twee bijbehorende glazen en twee coupons om er een toepasselijke maaltijd bij te laten bezorgen.

“Zo zag de pitmuur er niet uit toen ik nog reed!”, reageert ex-Formule 1-coureur en Heineken-ambassadeur David Coulthard. “Ik denk echter dat fans hiervan zullen smullen. Veel dichterbij de actie kun je niet komen, en dan ook nog eens met ijskoude Heineken 0.0 op de tap. Veel beter wordt het niet!”

Behalve deze mooie hoofdprijs, zijn er als tweede prijs ook nog tien prijzenpakketten te winnen. Deze bestaan uit een door Max Verstappen en Sergio Pérez gesigneerde Red Bull-pet, poster van de Portugese Grand Prix en vouchers om eten te laten bezorgen. Er zijn ook nog tien ‘derde prijzen’, bestaande uit een Heineken F1-glas, -onderzetter en -waterfles en vouchers om eten te laten bezorgen.

Meedoen aan de winactie kan door hier te klikken en kan tot en met zondag 9 mei. Check ook zelf de voorwaarden voor deelname.