AlphaTauri presenteert op maandagmiddag 14 februari de nieuwe auto voor 2022. Dit heeft het team uit Faenza via social media bekend gemaakt. AlphaTauri is het vijfde team dat de datum van de presentatie bekend gemaakt heeft.

Het team zal om 12:00 uur het doek van de AT03 trekken. Op de site van het Italiaanse team speelt een video waarin de contouren van de bolide zichtbaar zijn en is de slogan ‘The style of a new Era’ te lezen. Afgezien van de tijd en datum heeft AlphaTauri nog geen verdere informatie vrijgegeven. Om meer informatie te ontvangen over de launch en om ‘de eerste’ te zijn om de AT03 te zien is er een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief te vinden op de site.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Lees ook: Mercedes maakt datum bekend van onthulling W13

AlphaTauri is het vijfde team dat een datum bekend maakt voor de presentatie van de nieuwe bolide. Aston Martin is tot op heden het eerste team dat de auto presenteert op 10 februari Daarna volgen McLaren, Ferrari en Mercedes. 

Aston Martin

10 februari

McLaren

11 februari

AlphaTauri

14 februari

Ferrari

17 februari

Mercedes

18 februari

Red Bull Racing

TBA

Alpine

TBA

Williams

TBA

Alfa Romeo

TBA

Haas

TBA