*

Caterham neemt afscheid van Smith

Eelco den Boer

Eelco den Boer

10 mei 2014 19:54

Caterham neemt afscheid van Smith
Racepictures

Technisch directeur Mark Smith heeft Caterham verlaten. Zijn functie wordt opgevuld door de rest van de technische staf.

Smith moet het veld ruimen vanwege de tegenvallende resultaten van dit seizoen. Vooralsnog gaat Caterham niet op zoek naar een nieuwe technisch directeur. In plaats daarvan is er een technische commissie opgericht, bestaande uit John Iley, Jody Egginton en Gerry Hughes.

Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen vakgebied. Voor Iley is dat de aerodynamica en ontwikkeling, Egginton richt zich op het ontwerp, productie, kwaliteitsbewaking en elektronica, terwijl Hughes de personele zaken en organisatorische kant van het team onder zijn hoede heeft. Alle drie rapporteren direct aan teambaas Cyril Abiteboul.

“We willen Mark graag bedanken voor zijn bijdrage aan het team sinds 2011”, zegt Abiteboul. “Het was geen eenvoudige beslissing om iemand van zijn kaliber te laten gaan, maar deze herorganisatie is noodzakelijk. We zijn niet tevreden met ons huidige niveau en willen ons verbeteren. De nieuwe structuur stelt ons in staat om dat te doen.”

Lees meer over

Caterham Smith