Luca di Montezemolo bedankt alle medewerkers van Ferrari voor de zege op Silverstone, maar benadrukt dat het team met beide benen op de grond moet blijven.

“We hebben gewonnen en dat is aan jullie te danken”, zegt Di Montezemolo tegen zijn personeel. “Jullie hebben het goed gedaan en iedereen heeft laten zien hoe je moet reageren in lastige situaties. Jullie hebben jullie passie niet verloren en op alle fronten voor verbetering gezorgd.”

“We mogen nu echter niet blijven zweven”, vervolgt Domenicali. “We moeten meer stappen vooruit zetten, want we willen nog meer races winnen. Om dat te bereiken moeten we allemaal ons best blijven doen. Iedereen moet zijn persoonlijke ‘pole position’ proberen te bereiken.”

Teambaas Stefano Domenicali, door Di Montezemolo ‘een echte leider’ genoemd, beaamt de woorden van zijn baas. “We hebben nog een lange weg te gaan”, zegt de Italiaan. “Deze zege heeft lang op zich laten wachten en dat we hem hebben behaald op een circuit dat ons voorheen niet lag, geeft ons veel moed. Nu moeten we zo verder gaan.”