Weer ruim 80 pagina’s boordevol interviews, mooie verhalen van voor en achter de schermen uit de wereld van Formule 1 en schitterende foto’s van alle actie op en rond de baan! 

In deze editie onder andere:

Racereportage Rusland

Met Valtteri Bottas kan de Formule 1 de 107e winnaar bijschrijven in de statistieken. De Fin leidde vrijwel van start tot finish. Na een lastig begin van het seizoen een mooie opsteker. Zit er dit jaar nog meer in?

Zorgen bij Red Bull

Formule 1Het seizoen is amper vier races oud, maar Max Verstappen beseft nu al dat hij en werkgever Red Bull in 2017 tot een bijrol zijn veroordeeld. Meesterontwerper Adrian Newey en zijn team hebben de plank (voorlopig) misgeslagen. De hoop is nu gevestigd op de update van de RB13.

De klas van Max

In de kartsport won Max Verstappen alles wat er te winnen viel, tot aan Europese en wereldtitels toe. Vier Nederlandse coureurs die toen tegen hem in het strijdperk traden, spreken met plezier en ontzag over hem.

Turbogedonder

Het laatste deel van het drieluik over de GP van Nederland. In de jaren tachtig speelde de Tarzan-bocht een hoofdrol op het circuit van Zandvoort. Mega-crashes zorgden voor spektakel en liepen gelukkig goed af.

Meer lezen? Bestel ‘m hier!